Opinie uczestników

"Duża dawka wiedzy. Szkolenie trafione w to czego szukałem."
26-01-2018 Jakub Zalewski - SAP developer w EDUBROKER Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Zaawansowany SQL i programowanie w PL/SQL

"szkolenie z zakresu tuningu to zawsze trudne wyzwanie więc tym bardziej gratulacje dla prowadzącego"
24-01-2018 Przemysław Pozorski - programista w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym

"Bardzo dobre szkolenie. Duzo ciekawcyh informacji przedstawionych w przystepny sposob.Prowadzacy dal rade."
24-01-2018 Marcin Urbanek - Senior Solution Developer w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym

"Ciekawie przedstawione zagadnienie tuningu bazy danych Oracle."
24-01-2018 Paweł Bosek - Solution Developer w Acxiom Global Service Center Polska Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Oracle 11g: Tuning SQL - Warsztaty zgodne ze szkoleniem autoryzowanym

"Szkolenie przeprowadzone niesamowicie profesjonalnie z humorystycznymi akcentami. Wiedza przekazana profesjonalnie, wszystkie niejasności wytłumaczone, program szkolenia bardzo dobrze przemyślany. Prowadzący tłumaczy idealnie - zanim problem zdążył się pojawić, od razu został rozwiązany. Polecam szkolenie równie bardzo dla początkujących jak i osób które chciały by uporządkować swoja wiedzę :)"
19-01-2018 Adam Nowakowski - Junior Web Develeoper w Instytut Lotnictwa
Dotyczy szkolenia Programowanie w języku JAVA

"Profesjonalnie prowadzone szkolenie, jestem bardzo zadowolony z udziału i zdobytej wiedzy, którą będę wykorzystywał w swojej pracy."
19-01-2018 Robert Kozdrój - developer w KADE Dawid Kręcisz
Dotyczy szkolenia Podstawy Oracle SQL

"Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny. Duży zakres materiału. Dla zupełnie początkujących tempo może być dość szybkie, a dla osób które miały już styczność z programowaniem jest ok.Polecam."
19-01-2018 Krzysztof Janecko - Starszy Specjalista ds optymalizacji sieci radiowej w NetWorks! Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Programowanie w języku C#

"Polecam, kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie, trener posiada ogromna wiedze i potrafi przekazac ja dalej, co jest dla mnie najwazniejsze."
19-01-2018 Michał Wikiera - Student w Urząd Pracy m.st. Warszawy
Dotyczy szkolenia Programowanie w języku JAVA

"Polecam szkolenie dla osób, które w tak naprawdę bardzo szybki i przyjemny sposób chcą poznać tajniki JAVY od podstaw do zakresu średnio-zaawansowanego :)"
19-01-2018 Przemysław Ostolski - Specjalista ds. Infrastruktury Przydroznej w Kapsch Telematic Services Sp. z o.o.
Dotyczy szkolenia Programowanie w języku JAVA

"Temat dokładnie i rzetelnie przedstawiony. Trener odpowiadał na każde indywidualne pytanie uczestnika dotyczące tematyki szkolenia. Do tego duży + za humor :)"
12-01-2018 Michał Larysz - Starszy Specjalista ds. Wsparcia Technicznego w Advicom Spółka z o.o.
Dotyczy szkolenia Java dla zaawansowanych